Egzotikus kalandok Iránban

Irán utazás

Mindig is érdekelt, hogy hogyan élnek az Arab országokban az emberek, milyen testközelségben a kultúrájuk, hogyan építkeznek és ehhez hasonlók. Szerettem volna egy Irán utazás programra befizetni, de sajnos ez idáig nem volt rá Magyarországon lehetőség. Mert természetesen rengeteg utazási iroda van, de az egzotikus utazások fogalma kimerül náluk, abban, hogy nem a Lido di Jesolo tengerparton áztassam magam, hanem valamilyen horror árú, fehér homokos szigeten. Na ettől én baromira távol állok. Számomra az a kaland, ha szinte senki által nem ismert és látogatott és sokszor félt országokba mehetek, mint például egy Irán utazás keretében.

Last minute Irán utazás

Na ezzel a címmel csak vicceltem, mert nincs ilyen. Az utakat jóval előre meg kell szervezni és ebben szerencsére van is egy partner, méghozzá a kulonlegesuticelok.com. Ők semmilyen más klasszikus, és unalmas úti céllal nem foglalkoznak, csak és kizárólag olyan helyekkel, amiknek a neve olvastával a földi halandók beleborzonganak. Úristen! Irán utazás??? Igen! Mi az hogy!

Irán utazás csoporttal

Én nem kedvelem azt, amikor magamra kell hagyatkozzak és egyedül kell bejárjam azokat a vidékeket, amiket meg szerettem volna tekinteni. Itt jelen esetben nem kell ettől tartanom, mert ez az utazási iroda ezt az https://kulonlegesuticelok.com/utazas/iran utazás csomagot tökéletesen megszervezte és ez egy csoportos, elképesztően igényesen összeállított út, amelynek a programjai magukért beszélnek.

Számos olyan fantasztikus látnivaló van az országban, amelyek az UNESCO Világörökség részei és amelyeket ugyanúgy látni kell, mint a világ jobban civilizált részein található látványosságokat. A helyi emberek korántsem olyanok, mint amit a nyugati sajtó negatív kampányaiban leír. Amerika és a nyugati világ hajlamos ezekkel az emberekkel szemben túlzó lenni, amelyet elsősorban Amerika gerjeszt, csak azért mert éppen valamilyen politikai vitát akar gerjeszteni. De nem szeretnék most geopolitikai kisértekezésbe fogni, hiszen ez az ország szépségeiről szól. És egy Irán utazás során nem feltétlenül az őrült Trump elnök marhaságait fogjuk megbeszélni.

Annál inkább azokat a csodálatos épületeket és tájakat, amelyek évezredekkel ezelőtt keletkeztek és a mai napig a világ csodájára jár. Számomra az Irán utazás azt jelenti, hogy megismerhetek egy olyan kultúrát és embereket, akik kirekesztettnek érzik magukat és küzdenek ez ellen. AZ idegenvezetőnek már akkor rutinja és elképesztő mennyiségű tapasztalata és ismeretségei vannak Iránban, hogy bárki nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy rábízhatja magár, mert egyrészt helyi ember, másrészt az élete múlik azon, hogy megvédje a rábízott embereket. Miért mondom ezt? Azért mert akkora fizetést kap ezért az állásért, amelyből nemcsak a szűk, hanem a tágabb családját is el tudja kényelmesen tartani, ami Iránban hatalmas rang és szó! Így aki, ezt a gyönyörű és különleges országot akarja megismerni, annak ajánlom ezt az exkluzív irodát.