Megbízható ügyvédet találni könnyebb, mint gondolnánk

Ügyvéd Budapest

Friss diplomásként rögtön tevékeny korszakomat szerettem volna élni és azonnal bele akartam vágni valamilyen szolgáltatás tevékenységbe. Ehhez természetesen meg kellett tervezni a lépéseket, mit is szeretnék csinálni, amihez alapos előkészületekre, egy ügyvéd budapest szolgálataira és más informatikai beruházásokra is szükségem lesz.

Ügyvéd budapest szívében

Az egyetemen nagyon jóban voltam a pénzügy tanárommal, akinek a segítségére az egyetem után is számíthattam. Vele ültem le elsőnek és beszélgettem arról, hogy az amit kitaláltam milyen ügyvéd budapest szolgáltatást fog igényelni, hogyan kell felépíteni az egész projektet és ő, lenne-e bármilyen szinten mentorom, társam az egészben? Gondolom sokan hülyének néztek, egy végzős ahelyett, hogy örülne, hogy vége a kötöttségeknek és menekülne az iskolából ehelyett még a tanárával akar közös üzletet csinálni.

Ügyvéd budapest együttműködésre

Én ettől teljesen másképp gondolkozom. Hiszen aki tanított engem évekig, annak elképesztő mennyiségű tudása és ráadásul kapcsolatrendszere is van ahhoz, hogy a beindításhoz hatalma segítséget tudjon nyújtani. Ha más nem azt a fajta pénzügyi segítséget is számításba veszem, amibe mondjuk egy ügyvéd budapest munkadíja fog kerülni és amelyet így nem nekem kell előteremtenem.

Azért persze ne nézzetek ennyire hülyének és én sem a tanáromat. Az ötletem annyira egyedi, hogy ha le lehetne védetni egy ügyvéd budapest által, akkor azonnal megtenném, de gyakorlatilag egy világmegváltó ötlet és a ráépülő szolgáltatás szektor kialakítása a cél, amelyhez szerintem boldogan csatlakozna bárki. Tehát az ügyvéd budapest, amikor végez a jogi tevékenységével, akkor egy olyan dologra kerül pecsét, amihez fogható nagyon rég nem volt a világban.

De honnan találjunk egy jó ügyvédet? Ehhez a tanáromnak volt egy fantasztikus ötlete, hogy nézzük meg az ugyvedajnalo.hu oldalt, amelyet egy ismerőse javasolt már korábban neki megtekintésre. Ez egy olyan oldal, ahol a korábbi ügyfelek oszthatják meg a véleményüket az ügyvéd budapest tevékenységével kapcsolatosan, fejezhetik ki nemtetszésüket vagy éppen mondhatják el azokat a dolgokat, amikkel ők esetleg maximálisan meg voltak elégedve.

Megnéztem az oldalt és tényleg baromira hasznosnak bizonyult az oldal a számunkra. Néhány kattintással már regisztráltam is, és máris bele tudtam vetni magamat abba, hogy a lehető legjobb és legmegbízhatóbb ügyvédet találjuk meg. Itt tényleg nem babra megy a játék. Ugyan nem lehet megcsinálni annyi előkészítés nélkül a szolgáltatást, amennyit én ebbe már korábban belefektettem, de azért van annyi félelmem, hogy azért nem teljesen lemásolhatatlan a dolog. Ezért kell nagyon gyorsan lépni, megcsinálni iszonyatosan erős marketinget rakni mögé – én elsősorban természetesen az online marketingre fektetném a hangsúlyt – és learatni a babérokat. Úgy tervezzük, hogy maximum három hónap múlva tud elindulni a szolgáltatás és az első év végére már ajánlatokat várunk külső befektetőktől, akik részesedést szeretnének majd vásárolni.