Ömlesztett áru szállítás

Budatétényben építkezünk egy újépítésű, nagyon szép kertvárosi övezetben. Családos lévén nagyon fontos számomra, hogy milyen minőségben sikerül majd a házunkat felépíteni és ezáltal a családom nyugalmát és jövőjét biztosítani. Mert ha a lakókörnyezetben, ahol felnőnek a gyerekek nem érzi jól magát az ember, az bizony kihat az egész életére, amely hosszú távon bizony rossz hatással van az életminőségre. Ezért tartom a legfontosabbnak, hogy az építkezés során a lehető legprofibb ömlesztett áru szállítás szolgáltató céggel dolgozzunk, miután tudom, hogy egy kivitelezésnek ez az alfája és omegája.

Ömlesztett áru szállítás Budatéténybe

Internetes fejlesztő cégem van, ezért egyértelmű volt, hogy ráguglizok az ömlesztett áru szállítás szóra és az első két oldalon található cégekkel felveszem majd a kapcsolatot. Szerencsém volt, mert az első öt találatban ráleltem arra az ömlesztett áru szállítás cégre, konkrétan a Fuvar-oda-csapatára, akikkel együtt dolgozunk most már több, mint 4 hónapja. Már az első telefonos egyeztetésünk során éreztem, hogy megtaláltam az „igazit” (na ezt azért így nem ecseteltem a feleségemnek, nehogy féltékeny legyen, ☺), annyira szimpatikus volt az ügyintéző, akivel beszélgettem.

Ömlesztett áru szállítás folyamata

A telefonos egyeztetést követően elmentem a telephelyükre, hogy ott is marad-e vajon az elsőre pozitív benyomás. Nem maradt. Erősödött! Gyakorlatilag nem tudtam egy dologba sem belekötni, pedig szeretek, de hát én már csak ilyen vagyok. Túl kritikus szemmel látom és nézem a világot, ez gondolom a túlpörgött és informált agyamnak köszönhető a munkám miatt. De ez egy másik téma… Tehát. A személyes találkozón végigbeszéltük a következő fél évre várható ömlesztett áru szállítás igényeimet, az anyagok fajtáit, minőségét, amelyekben volt egy-kettő, amiben nagyon jó és olcsósító ötletet kaptam tőlük. Elmondták, hogy a tervezők sok esetben hajlandóak egy kicsit elszállt aggyal gondolkodni és nem annyira pénztárca-barát megoldásokat előírni a vevők részére.

De ebben a Fuvar-oda cég nagyon nagy segítségemre volt, mert azt előre tisztáztuk, hogy ahol lehet, csak igyekezzünk nadrágszíjat szorítani. És ebben maximálisan partnerek voltak, és szemben az építőiparban tapasztalt és halható lehúzásokkal szemben, ők igenis a megrendelő igényeit és kéréseit tartják szem előtt és főleg, tiszteletben. Az ömlesztett áru szállítás során megbeszéltük azt is milyen teherautókkal és mennyiségekben javasolt a kiszállítás, mert annak ugyebár semmi értelme, hogy egy második telephelyet hozzunk létre, ahol az ömlesztett áru szállítás szolgáltató tárolja az építőanyagait. Ezt is ők tanácsolták, amiért maximális respect nekik! Mert miért ázzon, kopjon az építkezésen az építőanyag, amikor náluk fedett helyen lehet megőrizni minden majdan szükséges anyagot, eredeti, tökéletes minőségében. Összességében ezért a hozzáállásukért ajánlom a Fuvar-oda csapatát mindenkinek!

This entry was posted in blog.